Искам да направя нова тема, нещо като книга за похвали и оплаквания относно сайта и неговото функциониране и всеки да си сподели мнението тука да видим колко положителни и колко негативни отговора ще има. И дали модераторите ще отговарят на всички мнения .(Оскренно се надявам един път да постъпят като хората, и да не махат неудобни за тях теми, или да ги заключват.Защто според мен трябва да се взима поука от съветите или негодуванията на потребителите, или от тяхните похвали и така да се стремят да към подобряването на сайта. Благодаря
Отново е неделя и отново имаме проблеми със сървъра и............ "ОООРС" .......... КАКВО ПРАВИМ ПО ВЪПРОСА УВАЖАЕМИ АДМИНИСТРАТОРИ , МОДЕРАТОРИ , ПРОГРАМИСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ ???? След по-вече от 6 часа " упорита борба " , най-после успях да вляза в сайта . Това ли ви бяха новите подобрения - дойдат ли почивните дни , да не можем да влизаме в сайта и да играем ........ а иначе си плащаме със СМС-и и искаме да ползваме това , за което сме си платили....Явно е обаче , че на вас хич и не ви пука от това .
Въпрос :
- Не ви ли омръзна ??????
Защото на мен вече ми писна от некадърни и неграмотни хора , които си мислят , че ние сме балъци и ни правят на глупаци . ............ Хайде малко се стегнете ...........
desita1-много интересно като ти спрат тока веднага ли ти го пускат или след като отстранят повредата и веднага ли тичаш да се разправяш??
А сметките за тока плащаш ли си?
След като не ти понася сайта не си длъжна да си тук!
didi_vogue - не мислиш ли че коментара ти тук е ненужен и излишен - това тук е форум за предложения и оплаквания ...................... и аз направих своето оплакване .............. хайде моля те иди и се прави на интересна на някой друг !!!!!!
Работата в един сайт преминава през следните етапа - проучвания и изготвяне на специфицирания материал,дизайн,разработване и тестване и се започва с идея. Но до готовия проект идеята е доста сложна и пътя е дълъг и широк за нейното осъществяване - нужни са голямо количество проучвания, специфицикация,основно ефективни алгоритми и дизайнерство. При всяка работа има некачествено изпълнение ,в която и да е от подготвителните работи и може да доведе до провал ,а за разрешаването му изисква време - това не е да щракнеш с пръсти и готово.Така ,че тук аз не виждам ничий проблем да е обоснован адекватно и както трябва ,защото не ви е ясно за какво наистина става въпрос.Не е никак лесно и си го избийте от кратуните ,че не е кой знае колко яко да си с правомощия - за тая работа трябва да имаш железни нерви.Най-лесно е отстрани да зяпаме, да намираме кусури и да си правим вятър на устите ,нали KasiOpeia ?! И в такъв случай аз харесах предложението на didi_vogue(След като не ти понася сайта не си длъжна да си тук!),което бих приела и като добър съвет към всички.Не заставам зад ничия страна ,а изразявм мнение като всички вас.
П.С. - За незнаещите "тясно свързан" е да си на четири очи със сайта ,т.е. да си част от него ,именно това са администраторите ,модераторите ,глобалните модератори,програмистите ...тва са специалните потребители,които незнам защо някои от вас ме свързват с тях.Така ,че не е нужно да се обръщате към тях чрез синонимното значение "тясно свързани",имат си изписани преименувания на профилите си.Така са ме учили ,така знам
Не виждам какъв е проблема ,уж всички за удоволствие ,но май не .На кои му зарежда на кои не
Нека да ви пуснат чата е по добре и си пишете на воля. да се мисли не е вредно,но е трудно...това го копирах.Играйте и се забавлявайте.
Според мен има доста неща за оправяне в сайта !
Не ми харесва това, че не можем да каним приятелите си за игра с точки, не ми харесва и това, че нямаме време да ''избягаме'' от определена маса, защото времето ни свършва, а ако напуснеш - губиш точки... не ми харесва и това, че примерно съм започнала игра с един или двама ( на Не се сърди човече ) и на тях им стане скучно или виждат, че започват да губят играта и бягат от масата. Аз искам да довършим играта, но оставам с роботи, така имат шанс въпросните ''роботи'' да ми вземат играта. Според мен този начин не е правилен. Хубаво е да си го направите, както си беше едно време... като избяга някой от масата и ти да печелиш автоматично точките, да не се допуска такава игра с роботи, досадно и скучно е, защото на всяка игра ми бягат потребителите, играя си сама с роботи.. Надявам се да се обърне внимание върху писмото ми и да помислите върху този ''проблем'', който споделих ! Благодаря предварително !
Относно хвалбите.. разбира се, че ги има ! Много ми харесва, че започвате да си обогатявате сайта, от време на време ме изненадвате с нещо ново и интересно, това разбира се много ми харесва ! Продължавайте все така ! Поздрави и успех !
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Разбрах
Искам да направя нова тема, нещо като книга за похвали и оплаквания относно сайта и неговото функциониране и всеки да си сподели мнението тука да видим колко положителни и колко негативни отговора ще има. И дали модераторите ще отговарят на всички мнения .(Оскренно се надявам един път да постъпят като хората, и да не махат неудобни за тях теми, или да ги заключват.Защто според мен трябва да се взима поука от съветите или негодуванията на потребителите, или от тяхните похвали и така да се стремят да към подобряването на сайта. Благодаря